ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έρχονται στο Comicdom Con Athens 2011: το τέταρτο και τελευταίο τεύχος της σειράς ΣΥΝΔΡΟΜΟ σε σχέδιο Αλέξιας Οθωναίου, καθώς και το άλμπουμ της Έλλης Μόκα, COMICS & STUFF. Παράλληλα, με τη νέα χρονιά, θα κάνουν το ντεμπούτο τους στο comicdom-press.gr, το νέο comic του Γιώργου Καμπάδαη με τίτλο ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ, και το νέο comic strip του Θανάση Πετρόπουλου, ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ. Μείνετε συντονισμένοι για previews!

— H Αλέξια Οθωναίου σχεδιάζει το 4ο και τελευταίο τεύχος της σειράς ΣΥΝΔΡΟΜΟ. Δείτε ένα 2σέλιδο με preview art από το τεύχος, στο comicdom.gr.

Η Αλέξια Οθωναίου σπούδασε ζωγραφική στο Surrey Institute of Art and Design University College στην Αγγλία και εικονογράφηση & κινούμενη εικόνα στο Kingston University του Λονδίνου. Από το 2004 έχει δημοσιεύσει εικονογραφήσεις και comics σε ποικίλα έντυπα και έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις ζωγραφικής, εικονογράφησης και comics στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το άλμπουμ της (σε συνεργασία με τον Σπύρο Δερβενιώτη) Bleeding Hearts, κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις Jemma Press.

H Comicdom Press σας προσκαλεί το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, στο bar Indigo (Θεμιστοκλέους 80, Πλ. Εξαρχείων), για ένα Χριστουγεννιάτικο event, με παρουσιάσεις νέων έντυπων και ηλεκτρονικών comics, παζάρι (εκπτώσεις έως και -50%), διαγωνισμούς, αλλά και την ανακοίνωση της ημερομηνίας, της έκθεσης και των πρώτων καλεσμένων του COMICDOM CON ATHENS 2011! Λεπτομέρειες στο comicdom.gr

Παλαιότερες ειδήσεις:

— Κυκλοφόρησαν στις 16 Απριλίου στο Comicdom Con Athens 2010:

— Από την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου και μέχρι το καλοκαίρι, τα ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ, θα ανανεώνονται δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

Διαβάστε τη συνέντευξη του Αντώνη Βαβαγιάννη στο comicdom.gr.

Τα ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ έγιναν 100, κι εδώ στην Comicdom Press δημοσιεύσαμε καθημερινά από ένα ευχετήριο comic-strip ή σχέδιο από Έλληνες δημιουργούς comics όπως ο Αρκάς, ο Γιάννης Καλαϊτζής, ο Σπύρος Δερβενιώτης, ο Soloup, ο Γιώργος Γούσης, ο Τάσος Ζαφειριάδης, ο Παναγιώτης Πανταζής και η Έλλη “Asaph” Μόκα.

— Το πλήρες αρχείο του comic-strip ASAPHΕΙΕΣ της Έλλης “Asaph” Μόκα, βρίσκεται online.

— Tο comic-strip του Γιώργου Κομιώτη, ΨΟΦΑ, επιστρέφει σε έντυπη μορφή με παλιές και ολοκαίνουριες ιστορίες. Στα “Freebies” θα βρείτε ένα 4σέλιδο δείγμα!

— Κυκλοφόρησε το δεύτερο τεύχος της σειράς ΣΥΝΔΡΟΜΟ, σε σενάριο Ηλία Κατιρτζιγιανόγλου και σχέδιο Γιάννη Ρουμπούλια. Δείτε ένα 5σέλιδο δείγμα και τις παραλλαγές του εξωφύλλου στα “Freebies” .