ΣΥΝΔΡΟΜΟ: Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Στις 30 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια του Comicdom Con Athens 2012, κυκλοφορεί από την Comicdom Press το graphic novel ΣΥΝΔΡΟΜΟ: Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, το οποίο ολοκληρώνει τη σειρά ΣΥΝΔΡΟΜΟ. Το σενάριο είναι του Ηλία Κατιρτζιγιανόγλου και το σχέδιο του Χρήστου Μαρτίνη. Μέχρι την κυκλοφορία του, δείτε το trailer κι ένα 5σέλιδο preview.

Στην ιστοσελίδα του ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ, θα βρείτε συνόψεις των ιστοριών, δείγματα των comics, extras, wallpapers, trailers και προτεινόμενες μουσικές!

ΣΥΝΔΡΟΜΟ: Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
Σενάριο: Ηλίας Κατιρτζιγιανόγλου

Σχέδιο: Χρήστος Μαρτίνης
Lettering/Γραφιστική επιμέλεια: Φρειδερίκος Ρούσσος
Επιμέλεια έκδοσης: Δημήτρης Σακαρίδης
Υπεύθυνος παραγωγής: Κώστας Λαμπρόπουλος
80 σελ. | Α/Μ | Τιμή: 9,00 €
ISBN: 978-960-98646-4-0

Το όνειρο του Άρη να δημιουργήσει μία “οικογένεια” ατόμων με ανεξήγητες δυνάμεις, που θα βοηθούν κι άλλους σαν κι αυτούς γίνεται πλέον πραγματικότητα. Όλα πηγαίνουν εξαιρετικά καλά, μέχρι τη στιγμή που σε ένα από τα “ταξίδια” της, η Νικόλ θα λάβει την προειδοποίηση ότι κάποιοι γνωρίζουν την ύπαρξή τους κι ότι σκοπεύουν να τους εξοντώσουν. Η επόμενη μέρα θα είναι καθοριστική όχι μόνο για τον σκοπό τους, αλλά και για την ίδια τους την επιβίωση.

Το graphic novel ΣΥΝΔΡΟΜΟ: Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ φιλοξενεί pin-ups των Γιάννη Ρουμπούλια, Αλέξιας Οθωναίου και Γαβριήλ Τομπαλίδη, σχεδιαστών της ομώνυμης σειράς.

“Αυτή δεν είναι μια ιστορία που θα μπορούσε να έχει συμβεί, αλλά αν συνέβαινε ποτέ σε αυτή την εποχή και στη δική μας χώρα, μάλλον έτσι θα συνέβαινε. Κι αυτή την αίσθηση δεν την έχω βιώσει σε άλλο ελληνικό comic.”

Αβραάμ Κάουα
Συγγραφέας

Trailer

Trailer: Plotpoint Productions

5σέλιδο Preview