Χρήστος Μαρτίνης

Είναι δημιουργός comics και εικονογράφος, απόφοιτος του τμήματος γραφιστικής του ΤΕΙ Αθηνών (ΒΑ). Έχει εργαστεί ως γραφίστας για την εφημερίδα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13 και για τις εκδόσεις Ψυχής τα Λαμπυρίσματα, όπου ασχολήθηκε με artwork για comics, εξώφυλλα, χρωματισμούς και εικονογραφήσεις για παιχνίδι συλλεκτικών καρτών.

Έχει συνεργαστεί με τη Jemma Press, δημιουργώντας ένα 12σέλιδο comic για την ανθολογία ΓΚΡΑΝ ΓΚΙΝΙΟΛ, καθώς και το graphic novel ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ, το οποίο έγραψε και εικονογράφησε ο ίδιος, στο πλαίσιο της διατριβής του για το ΒΑ στο graphic design, όπου και αρίστευσε.

Για την Comicdom Press, έχει εικονογραφήσει το graphic novel ΣΥΝΔΡΟΜΟ: Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ και το 24σέλιδο πρώτο τεύχος της ομώνυμης σειράς, ενώ συμμετείχε και στην προωθητική εικονογράφηση του τρίτου τεύχους.

Είναι συν-ιδιοκτήτης του στούντιο Plotpoint Productions, μέσω του οποίου δημιούργησε το graphic novel ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ, καθώς και background illustrations, props και character designs για το flash game Kolobok2012.