ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

Στις 30 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια του Comicdom Con Athens 2012, κυκλοφορεί από το νέο imprint, Comicdom Press Junior, το παιδικό βιβλίο δραστηριοτήτων ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ, σε ιδέα και επιμέλεια Λήδας Τσενέ και σε σχέδιο και εικαστική επιμέλεια Μιχάλη Διαλυνά. Μέχρι την κυκλοφορία του, δείτε το trailer κι ένα 6σέλιδο preview και στη συνέχεια επισκεφθείτε τη νέα ιστοσελίδα του imprint, όπου θα βρείτε επιπλέον πληροφορίες για την έκδοση, δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους, χρήσιμα links για γονείς κ εκπαιδευτικούς και σύντομα, πολλά ακόμη!

ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ
Ιδέα – Επιμέλεια: Λήδα Τσενέ
Σχέδιο – Εικαστική Επιμέλεια: Μιχάλης Διαλυνάς
Διόρθωση: Ηλίας Κατιρτζιγιανόγλου, Δημήτρης Σακαρίδης
Σελιδοποίηση: www.tind.gr
Υπεύθυνη Παιδικών Εκδόσεων: Λήδα Τσενέ
Υπεύθυνος Παραγωγής: Κώστας Λαμπρόπουλος
96 σελ. | Α/Μ | Τιμή: 9,00 €
ISBN: 978-960-98646-5-7

“Ήξερες ότι το να φτιάχνεις comics είναι το ίδιο διασκεδαστικό όσο και να τα διαβάζεις;”

Ακολουθήστε την Πατ και τον Χανκ, χρησιμοποιήστε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας και κάντε μια πρώτη γνωριμία με όλα τα συστατικά που συνθέτουν τη γλώσσα των comics.

To παιδικό βιβλίο δραστηριοτήτων ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ βασίζεται στα ομώνυμα εργαστήρια που πραγματοποιεί η Comicdom Press, τα τελευταία χρόνια. Περιλαμβάνει μια πληθώρα δημιουργικών δραστηριοτήτων με αφορμή τα comics και φιλοδοξεί, εκτός από ένα διασκεδαστικό βιβλίο, να αποτελέσει και ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια γονιών και εκπαιδευτικών.

“Ένα βιβλίο που σχεδιάστηκε για να ξυπνήσει το ταλέντο μιας νέας γενιάς δημιουργών. Ελπίζω ότι οι εκκολαπτόμενοι καλλιτέχνες, οι οποίοι θα “επιτεθούν” σε αυτό το βιβλίο με τις μπογιές και τα μολύβια τους, θα διασκεδάσουν σχεδιάζοντας και θα ανακαλύψουν τη χαρά της έκφρασης μέσω των comics.”

Andrew Farago
Επιμελητής του Cartoon Art Museum

To βιβλίο δραστηριοτήτων ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ κυκλοφορεί από το νέο παιδικό imprint της εκδοτικής, Comicdom Press Junior.

Trailer

6σέλιδο Preview