ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ #244: O κύριος Ξενοφόντας έχει συνέντευξη (Ζοζεφίνα #18 – Συνέντευξη #18)

zoze18

Comments 14

 1. Tα μηνύματα των Trisatanic Diavolators είναι για Ορθόδοξους, Καθολικούς ή Διαμαρτυρόμενους έξω από το υπουργείο παιδείας για την περίπτωση της Ζωζεφίνας?
  Α, και κάτι άλλο. Για πόσα επεισόδια θα μείνει έτσι ακίνητος?

 2. Coming soon: Ο Πουαρό και ο Τζάκσον έχουν πάντα σούπα.
  (it’s going to be epic)

 3. Ορθογραφικό λάθος στα κουραφέλκυθρα; Χρυσαυγιτάκι μου ‘γινες;

 4. Διακρίνω εμφανείς επιρροές απο εξέχοντα χριστιανικά αναγνώσματα όπως το ανυπέρβλητο «Μουσική Ροκ» απο τις Χριστιανικές ομάδες Θεσσαλονίκης «Οι σκύμνοι». Μπράβο τέκνον μου. Νομίζω το επόμενο βήμα προς το φως θα ήταν μια αναβαθμισμένη έκδοση του εν λόγο βιβλίου με προσθήκες των τελευταίων Σατανικώς συγκροτημάτων προς αποφυγή (αυτούς τους Τρισατάνιστους δεν τους έχει η έκδοση που κρατώ. Να αναζητήσω τέτοιο ποστ στο άλλο σας μπλόγ? Θα έρθει σύντομα? Ως τότε ας φωνάξουμε όλοι με μια ψυχή: Κάτω το βίπρασεξ!!!

 5. I don’t want anybody else when I think of you I touch myself oh no.Blondie η αντισατανιστρια

 6. Αυτός ο τύπος χωρίς αγκώνα έμαθε να τοποθετεί σωστά το τάβλι ή μόνο ποπ – ροκ ξέρει να ακούει; (Ποπ σημαίνει ξερός κρότος.Ροκ σημαίνει κουνιέμαι πέρα δώθε).

 7. Πεθαίνω με «όταν αγγίζεις τον εαυτό σου»!!!

 8. Μίστερ Μπλουφ μου φαίνεται ότι είσαι ο τύπος του ανθρώπου που ακούει ρέγγε, τη μουσική δηλαδή που βγαίνει από τους ντενεκέδες που χτυπάνε οι αγρότες στην Αμερική για να φύγουν τα πουλιά από το χωράφι.

 9. Ορθογραφικό λάθος στα κουραφέλκυθρα; –> Δύο, βασικά. Στο «ΞενοφΏντας» (αλλά ας πούμε ότι αυτό είναι από άποψη, όποως κάνουν και τα χιπστεράκια στην Αμερική, που γράφουν το όνομά τους όπως τους καπνίσει) και στο «ηρεμΗστε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.